AARHUS:
INTERNATIONAL OG HYGGELIG

 

 

 

I isbjerget bor du tæt på centrum af den jyske hovedstad Aarhus – populært betegnet som verdens mindste storby. I Aarhus finder du både spændende shopping-muligheder og kulturtilbud af enhver art.

 

Samtidig er Aarhus lille nok til at være overskuelig og hyggelig. Inden for gåafstand har du hyggelige caféer, gourmetrestauranter, Musikhuset med store koncerter og underholdende shows samt kunstmuseet ARoS i international klasse. Herudover byder byen på biografer, teatre, gågader, city-center, skov og strand og en levende havn med både moderne lystbåde og gamle træskibe.

 

Ny og levende bydel
isbjerget er del af en ny og levende bydel på havnen i Aarhus. I disse år bliver den gamle industrihavn omdannet til en attraktiv del af Aarhus midtby.

 

Adskillige enestående byggerier skyder op mellem smukke kanaler og skaber en arkitektonisk højborg i Danmark og Europa. Her opstår en helt ny bydel med caféer, butikker, restauranter og boliger omgivet af havet og lyset, tilsat et unikt maritimt strejf.

I den nye bydel opføres også det nye hovedbibliotek, Multimediehuset, der åbner i 2014. Det indgår som en del af et større projekt, der også indbefatter åbningen af den sidste del af Aarhus Å og byens nye centrale havneplads.

 

Bydelen på havnen favner både boliger og erhverv, og du finder blandt andet Navitas Park, der er Aarhus’ nye centrum for innovation og energi med Ingeniørhøjskolen samt INCUBA Science Park og Århus Maskinmesterskole, som indgår i et fælles byggeri. Den internationale danske tøjgigant Bestseller får ligeledes hovedsæde på havnen i Aarhus.

 

Centralt beliggende
Direkte fra den nye bydel kan du hoppe på den kommende letbane i Aarhus, ligesom den kommende Marselistunnel giver hurtig forbindelse til motorvejen.

 

Fra Aarhus havn er der få hundrede meter til nærmeste færge til Sjællands Odde og Kalundborg, og både Aarhus Banegård og Aahus Rutebilstation ligger i gåafstand fra isbjerget.
Kontakt:

Lokalt Liebhaveri
Jesper Holm, tlf. 24 91 48 97,
jh@lokaltliebhaveri.dk
© 2012 isbjerget

Alle illustrationer er vejledende. Ret til ændringer forbeholdes.