Boligoversigt Bygning D Bygning C Bygning B Bygning A

DRØMMEBOLIG MED HAVUDSIGT

 

Boligoversigt

Interiør

Eksteriør

Prøvebolig

  

 

 

isbjerget er fra første streg på tegnebrættet designet til at optimere herlighedsværdien. Havudsigten er højt prioriteret i hver eneste bolig, og alle lejligheder kan nyde en fantastisk panoramaudsigt, der strækker sig fra Aarhus by og bevæger sig over Marselisborg Skov, Aarhus Bugt og Kalø Vig og hele vejen til Helgenæs og Sletterhage.

 

Boliger for enhver smag

Den karakteristiske bygning rejser sig i 10 etager oven på den tilhørende parkeringskælder. Ejendommen rummer 208 lejligheder i størrelser fra 55 m2 til 227 m2. Og med boliger i to plan, boliger i forskudte plan og boliger med rum i dobbelt højde er der noget for enhver smag i isbjerget.

 

isbjerget er skabt af de lækreste materialer. Facadens hvide terrazzo står i smuk kontrast til den bløde, tropiske træbeklædning på altangulvene. Fra det øjeblik, man træder indenfor, vidner alt fra de slebne marmorfliser til de elegante, grebsløse køkkener om en kompromisløs indretning.

Mangfoldighed til salg

Det mangfoldige boligudbud gør isbjerget til det oplagte hjem for alle, der ønsker at bo med unik udsigt og i første række til bugten. Her er plads til ægteparret, der vil nyde den tredje alder tæt på vandet; til singlen i alle aldre, der vil bo nær byens tilbud; til det unge par, der starter et nyt liv sammen; og til børnefamilien, der både ønsker plads, natur og byliv.

 

 

   DOWNLOAD PRISLISTE SALG

   DOWNLOAD MATERIALELISTE
Kontakt:

Lokalt Liebhaveri
Jesper Holm, tlf. 24 91 48 97,
jh@lokaltliebhaveri.dk
© 2012 isbjerget

Alle illustrationer er vejledende. Ret til ændringer forbeholdes.